Carligele lui Soare

kurv-shank

Deși fiecare model este foarte eficient în condiții specifice, dacă ar trebui să aleg doar un singur cârlig pe care să-l folosesc de acum înainte aș alege Kurv Shank, fară să stau pe gânduri, deoarece se potrivește ca o mănușă stilului meu de pescuit.

Dacă ar trebui să aleg doar un singur cârlig pe care să-l folosesc de acum înainte aș alege Kurv Shank

Ideal pentru momelile tip snowman, cât și pentru cele critic echilibrate, cum ar fi boabele de porumb flotant, Kurv Shank este combinația perfectă între Wide Gape si Long Shank. Acest model nu necesită adăugarea tubului termocontractibil pentru îmbunătățirea mecanicii de înțepare, ba mai mult, aș spune că adăugarea acestuia va aduce rateuri, iar forma sa îl face extrem de greu de eliminat de către crap sau amur.

Folosesc modelul Wide Gape atunci când pescuiesc cu unul sau două boiliesuri de fund pe firul de păr în căutarea „dulapilor”. Acest model oferă mereu o înțepare adâncă și foarte fermă, lucru decisiv în drilurile lungi bazate pe forță.

Deși foarte ager, Long Shank înțeapă superficial din cauza deschiderii mici și nu de puține ori s-a întâmplat să scap peștii cu acest model de cârlig, pe care nu îl mai folosesc de ceva vreme.

Sursa: www.pescuitulpentrutoti.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *