Gama Tournament de la WLC Carp

Nevoia de a avea o nada de top, care are la baza ingrediente de cea mai buna calitate si pe care te poti baza oricand si in orice conditii, a dat nastere gamei Tournament de la WLC Carp.

  Podium

Multitudinea de concursuri de pe scena crapista nationala a ridicat mult nivelul competitional fata de anii trecuti. In momentul de fata, consider ca numai o echipa foarte bine pregatita din toate punctele de vedere poate avea rezultate consistente. Desi nu consider ca este cel mai important factor in aceasta ecuatie, nada are un rol bine definit. Pescarul trebuie sa stie ca se poate baza pe nada cu care pescuieste, si ca aceasta nu ii poate oferii un handicap fata de vreun competitor. In acelasi timp, trebuie sa acceptam faptul ca nu exista nada minune, care sa castige un concurs de una singura, intrucat sunt alte variabile mult mai importante, cum ar fi factorul uman, locul, conditiile meteo, etc.


podium2

Gama de nada Tournament de la WLC Carp a fost special conceputa pentru a face fata celor mai dificile conditii si a multumii cei mai exigenti pescari. Ingredientele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar reteta care sta la baza acestei game a capatat forma finala dupa multe teste, atat in partide de placere, cat si in competitii.

dragossinca

Boiliesurile din gama Tournament sunt: SPP, MCM si, incepand din acest an, Belachan. 

 21,45kg CN

SPP  Tournament este un boilies de squid cu pruna si piper, un boilies care lucreaza excelent si care are un raspuns foarte rapid din partea crapilor. Folosit de multe ori in competitii de componentii lotului WLC Carp, SPP a dat mereu satisfactie. Anul trecut la Campionatul National al AGVPS, echipa noastra folosind acest boilies a reusit sa prinda un crap de 21,45kg, cel mai mare crap prins la un CN.

 DSC0756

MCM Tournament este un boilies de crab cu maple (artar), un boilies mai selectiv,  aroma de artar imbinandu-se foarte bine cu mirosul puternic si intepator al crab-ului. Acest criteriu sta la baza producerii unui boilies de cea mai buna calitate, care poate aduce satisfatii pe masura.

 IMG_0563

Belachan-ul nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Insa Belachan Tournament  de la WLC Carp este o bila cu o aroma deosebita si cu o textura a mix-ului pe masura. Este un boilies special conceput pentru crapi mari, care ne-a adus foarte multe satisfactii in momentele in care am vizat selectia exemplarelor de crap.

 IMG_0506

Incepand din 2016, gama Tournament contine si nada de momintor, atat pentru crap, cat si pentru cteno. Nada de momitor Tournament Crap contine un amestec de faina de peste, cereale, seminte si Robin Red, capabil sa aduca pe pat chiar si cei mai mofturosi crapi, in timp ce nada de momitor Tournament Cteno este excelenta pentru momentele in care dorim sa atragem amurii in fata standului nostru.

Cten1

In acelasi timp, am considerat ca aceasta gama nu ar fi completa fara lichidele nutritive Tournament. Trei dintre ele poarta denumirea boiliesurilor din gama noastra Tournament, si anume SPP, MCM si Belachan, venind in completarea acestora si facandu-le si mai attractive pentru crapi. Lichidele nutritive care intregesc gama Tournament sunt Amino Red, GLM si Betaina. 

IMG_0453

Intreaga gama Tournament de la WLC Carp se poate achizitiona din magazinele partenere sau prin magazinul nostru online www.wlc-carp.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *